Go Back
Sok Od Cvekle Na Stolu U Prirodi Okolo Je Isečena Cvekla U Pozadini Sunce Obasjava

Recept za najpopularniji sok od cvekle

Sok od cvekle sa dodatkom limuna, meda i đumbira predstavlja osvežavajuć i nutritivno bogat napitak koji kombinuje bogatstvo vitamina i minerala iz cvekle sa osvežavajućom notom limuna, prirodnom slatkoćom meda i blagom pikantnošću đumbira. Ovaj sok ne samo da jača imunitet, već i poboljšava cirkulaciju, smanjuje upale i osvežava telo.
Vreme pripreme 5 minuta
Vreme kuvanja 5 minuta
Porcije: 1 osoba
Kurs: Piće
Kuhinje: Zdrava
Kalorije: 100

Sastojci
  

  • 1 cvekla
  • 1/2 čaša limunovog soka
  • 1 mali komad đumbira
  • 1 kašika meda

Oprema

  • 1 Sokovnik ili blender

Method
 

  1. Oljuštite cveklu i đumbir, a limun iscedite.
  2. Isecite cveklu i đumbir na manje komade, pa ih ubacite u sokovnik. Dodajte limunov sok i med.
  3. Promešajte dobijeni sok, sipajte ga u čašu i odmah poslužite kako biste uživali u maksimalnoj svežini i nutritivnoj vrednosti.